30 mája 2008

Opäť totálna ignorácia fanúšika, tentokrát v podaní televízie!!!


Dnes, keď som prišiel poobede domov, tak som zapol počítač, zašiel na internet a išiel som si pozrieť správy, že čo je nového vo svete. A čo nevidím, článok týkajúci sa zajtrajšieho derby ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava. Ale už podla nadpisu som si všimol že je zle. A aj to tak bolo. STV sa rozhodla, že toto dlho očakávané derby nakoniec neodvysiela a nahradí ho menej atraktívnym zápasom. Veľa ľudí nechodí na výjazd a radi by si to pozreli v TV. Myslím, že zrušenie niečoho tak dôležitého a najmä dlho očakávaného 24 hodín pred zápasom je absolútne neférové voči fanúšikom.
Samozrejme, že v tom má prsty vedenie Spartaka, SFZ a bohužiaľ sa k nim pripojila už aj STV. Ale, čo už, na fanúšikov v tomto štáte nikto nemyslí. Spartak to asi spravil preto, aby nebol po zápase k dispozícií obrazový materiál na ktorom by bolo vidieť neinteligentné správanie ich fanúškov, na aké sme už zvyknutý.
Keďže to teda nebude v televízií v priamom prenose, tak môžeme akurát tak čakať na večerné správy v ktorých si pozrieme až moc krátky zostrih zo zápasu a potom až moc dlhý zostrih o pozápasovom výčínaní fanúškov domácich.
Dúfam, že aj s týmto názorom bude tiež niekto súhlasiť, len bohu žiaľ, na skvalitnenie života futbalového fanúšika to nestačí. To by sa museli zobudiť kompetentnejší...

Žiadne komentáre:

Počítadlo návštev